Logo bredavandaag.nl
foto Serge Mouthaan
foto Serge Mouthaan

Meer topposities Avans in Keuzegids HBO

BREDA - Liefst vijftien opleidingen van Avans worden als beste van het land beoordeeld in de Keuzegids 2014. In de topdrie van beste hogescholen van Nederland staan twee Bredase instituten: Avans Hogeschool op twee en NHTV op drie. Hogeschool Zeeland staat op de eerste plaats.


Vijftien opleidingen van Avans mogen zich de beste van het land noemen, tegenover negen vorig jaar. In Breda zijn er eerste plaatsen voor de opleidingen Communicatie, International Business and Management Studies, Milieukunde en Communication and Multimedia Design. Den Bosch telt tien nummer 1 opleidingen, Tilburg één.

De jury is zeer complimenteus over Avans Hogeschool. “Dat is een pluim op de hoed van onze medewerkers. Wij slagen er elk jaar weer in beter te worden. En dat moet ook ons streven zijn. Verbetering van kwaliteit is onze dagelijkse bezigheid”, aldus Paul Rüpp, collegevoorzitter van Avans.

De Keuzegids is bestemd voor scholieren die zich oriënteren op studies en verschillende opleidingen onderling op kwaliteit vergelijken. Het is een consumentengids voor studiekiezers, decanen en ouders met de meest actuele feiten en kwaliteitsoordelen over alle opleidingen in het HBO. Voor deze vergelijking is gebruik gemaakt van de landelijke Studiekeuzedatabase van ResearchNed, statistieken over studiesucces van de HBO-raad, accreditatiegegevens en studentenoordelen uit de Nationale Studenten Enquête.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief