Tom & Jame zijn de winnaars van de Pepsi DJ Knock Out. Foto BOD groep
Tom & Jame zijn de winnaars van de Pepsi DJ Knock Out. Foto BOD groep

Breda's DJ-duo Tom & Jame in finale DJ Knock Out

Cultuur

BREDA - Het Bredase DJ-duo Tom & Jame is een van de vier finalisten van de Pepsi DJ Knock Out dit weekend in Amsterdam. De andere drie finalisten zijn Wessel S uit Dordrecht, Sound Rusherz uit Roosendaal en DJ AK uit Maastricht.

De finale is zaterdag 19 oktober tijdens Amsterdam Dance Event. Zij hebben zich in de halve finale weten te onderscheiden op basis van hun ‘producing-skills’.

De winnaar krijgt producer software, optredens bij Dancetour, studiotijd met Lucien Foort en kan een eigen plaat uitbrengen.
Ruim 300 DJ’s startte in maart dit jaar aan de Pepsi DJ Knock Out. Via een online competitie, 12 live regiofinales, optredens op Dancetour en een remix opdracht voor Lucien Foort zijn er nog 4 talenten over. Zij krijgen op zaterdag 19 oktober allen 30 minuten de tijd om een jury te overtuigen dat zij hét nieuwe DJ talent van Nederland zijn.

Naast het competitieve traject biedt de Pepsi DJ Knock Out talenten ook een educatief traject zoals een Producing Clinic met Lucien Foort, een DJ Clinic met Quintino en de Dancetour Masterclass tijdens Amsterdam Dance Event. Ook krijgen de DJ talenten toegang tot een netwerk van artiesten, managers en labels.