NAC wint met 2-1 van PSV. foto Peter Visser

Twee keer Kwakman is teveel voor PSV

STEENAKKER - Een kwakkelend PSV heeft ook in Breda geen punten verzameld. Maar niemand in Breda die daar om maalt. Zeker Kwakman niet. Twee doelpunten van hem waren PSV te machtig. Het werd 2-1 in het Rat Verleghstadion.

NAC zag dat PSV in de eerste helft kansen kreeg, maar daar in eerste instantie niets mee deed. NAC, via Sarpong en de latere held van de middag Kwakman trouwens ook niet. Voor de Eindhovenaren kwamen Locadia en Toivonen in scoringspositie. De eerste was kort voor rust wel trefzeker.

Na 0-1 bij rust, was de tweede helft voor NAC. Kwakman was eerst met een intikker en en daarna een vrije trap de man van de middag. NAC blijft nu in de grote middenmoot, in de buurt van de kop, maar ook in de buurt van de laagvliegers.