Afbeelding
Politieteam Weerijs

Politie incasseert 4418 euro aan boetes in Breda

Politie

Breda - Bij een controle op de Oosterhoutseweg op woensdag 27 november 2013 heeft de politie in Breda een mooie slag geslagen. Een 35-jarige Bredanaar werd staande gehouden tijdens de controle. Een goede vangst voor de politie, want de man had nog vijf boetes met een totaalwaarde van 3757 euro openstaan. De man heeft in zekere zin toch geluk gehad; zijn vriendin heeft de boetes meteen betaald.

Op de woensdagmiddag werd in de supermarkt aan de haagweg een 47-jarige man aangehouden. De man zou zich schuldig gemaakt hebben aan huisvredebreuk. Aan het bureau bleek dat hij nog eens twee vonnissen had open staan van respectievelijk 145 euro en 105 euro of drie dagen zitten. Hij werd ingesloten in het cellencomplex.

Een 30-jarige Bredanaar werd woensdagavond rond 21.00 uur op de Molenstraat aangehouden vanwege een openstaande boete van 546 euro. Hij heeft de boete op het politiebureau afgerekend.

Op de Middellaan werd vannacht omstreeks 04.25 uur een 31-jarige Bredanaar aangehouden, hij bestuurde onder invloed een auto en moest nog een boetes van 115 euro betalen. De boete is door hem voldaan.