Antonissen Interieurbouw aan de Fatimastraat is zondagavond in vlammen opgegaan. foto Luuk Koenen/SQ Vision
Antonissen Interieurbouw aan de Fatimastraat is zondagavond in vlammen opgegaan. foto Luuk Koenen/SQ Vision

Antonissen: ‘Klanten prioriteit nummer één’

Economie

GINNEKEN - Hoeveel schade Antonissen Interieurbouw heeft opgelopen bij de brand van afgelopen zondag, dat is nog niet duidelijk. Maar eigenlijk is eigenaar Frank Antonissen daar helemaal niet mee bezig. “Onze prioriteit nummer één is dat onze klanten hun producten op tijd krijgen”, zo vertelde hij aan BredaNu.

Zondagavond brak er brand uit bij Antonissen.”Wij zaten in de bioscoop en tijdens de film zijn we meerdere keren gebeld. Toen belden wij een personeelslid terug en die zei de tent staat in brand.”

De schade aan het pand is behoorlijk. “De helft van het pand is weg. Het machinale gedeelte is eigenlijk helemaal weg. De showroom is redelijk intact nog. De rest van de zaak heeft wel flink schade opgelopen”, zo vertelde Antonissen.

Antonissen bekijkt nu hoe de productie verder moet. “Op moment wordt er naar tijdelijk oplossingen gezocht, vooral voor het machinale gedeelte. We hebben nu een gedeelte van de productie uitbesteed.”

Op moment bekijkt het bedrijf of het op korte termijn zelf weer productie kan gaan draaien of dat het machinale gedeelte nog even uitbesteed moet blijven.