Voor de derde keer op rij was het weer samen met Bekende Bredanaars de kerstsfeer opsnuiven in de Mezz foto Peter Visser
Voor de derde keer op rij was het weer samen met Bekende Bredanaars de kerstsfeer opsnuiven in de Mezz foto Peter Visser

Kerstmezz 2013 in teken ‘Family affair’

Cultuur

CENTRUM - Kerstmezz: voor de zesde keer wordt Mezz vrijdag 13 december in kerstsfeer gehuld. Traditiegetrouw worden de in zwart, wit en zilver geklede gasten ontvangen door de KerstGlupo’s. Het koor Het Groote Leughen zorgt voor de bekende kerstliedjes.

Dit jaar staat de KerstMezz in het thema ‘Family Affair’, want er staan alleen zeer getalenteerde familie’s met aanverwanten op het podium. Allen met een groot hart en Bredase roots om een sfeervol kerst- en kerstgerelateerd repertoire te brengen. Familie De Bruijn-van Bogaert, familie Coumans, familie Havermans, familie Koole, familie Lokhof, familie Loomans, familie Loose, familie Trommelen, De Vier van Breda en Het Groote Leughen.

De presentatie van de avond is in handen van Sjakie Hendriks en de afterparty wordt weer verzorgd door Kees Brunia. De opbrengst van de avond gaat dit jaar naar Stichting Happy Hippo, die verjaardagboxen maakt voor kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank.

De zaal gaat open om 20.00 uur en de aanvang is om 20.30. Kaarten zijn in de v.v. € 12,50 online te bestellen via www.mezz.nl en aan de bar bij café De Beyerd voor € 15.