Ginnekens Stiletto en Klompenrace 2010 aan de Ginnekenmarkt foto Serge Mouthaan
Ginnekens Stiletto en Klompenrace 2010 aan de Ginnekenmarkt foto Serge Mouthaan

Stiletto Run met Ellen ten Damme voor Serious Request

Cultuur

BREDA - Chassé Theater Breda en Ellen ten Damme houden dinsdag 17 december op het plein voor het theater een Cirque Stiletto Run. De opbrengst van de Stiletto Rungaat naar Serious Request 2013.

Deelname is alleen mogelijk indien men zich laat sponsoren voor een minimum bedrag van € 10. Naast de run zal er ook koek en zopie verkocht worden voor het goede doel en zal Ellen ten Damme een miniconcert verzorgen. De run begint om 14.00 uur.

Guus Meeuwis geeft het startschot en doet die dag live verslag voor 3FM vanuit Breda. De Cirque Stiletto Run is tevens de aftrap van de ruim twee weken dat Cirque Stiletto 2 te zien is in het Chassé Theater Breda.

Iedereen kan meedoen aan de run, mits je hoge hakken draagt. Die moeten minimaal 6 centimeter hoog zijn, maximaal 1,5 cm breed. De hoofdprijs voor degene die het parcours het snelst aflegt is een complete avond uit voor twee personen in het Chassé Theater, inclusief diner, twee kaarten voor Cirque Stiletto 2 en een meet en greet na afloop met Ellen ten Damme.

Serious Request
3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. De drie DJ’s, Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg, die van 18 tot en met 24 december in het Glazen Huis in Leeuwarden zitten, gaan er die week alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp.

Het bezoek van Meewis maakt deel uit van de Elfprovinciëntocht van 3FM, waarbij de zender elf provincies af reist om te zien welke acties er allemaal plaatsvinden.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar actie@chasse.nl.