NAC speelt met 2-2 gelijk tegen FC Groningen op 30 november 2013. foto Peter Visser
NAC speelt met 2-2 gelijk tegen FC Groningen op 30 november 2013. foto Peter Visser

Nu te koop: basisplaats in vol NAC-stadion

Algemeen

BREDA - Bredanaars die altijd al eens een vol NAC stadion hebben willen schitteren krijgen nu de kans om dat ook daadwerkelijk te doen. Op 21 december, na de wedstrijd NAC-Cambuur, speelt het Serious Request Voetbalteam in het Rat Verlegh Stadion tegen het RTL Sterrenteam.

Via de Serious Request-veiling kunnen Bredanaars bieden op een basisplaats in het voetbalteam. De wedstrijd wordt op televisie uitgezonden, dus dichter bij de jongensdroom om profvoetballer te worden komt de veilingwinnaar niet. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Nog niet alle namen van de deelnemende teams zijn bekend, maar Sander Lantinga, RĂ¡mon Verkoeijen, Andy van der Meyde en Kraantje Pappie zijn al vastgelegd. Bredanaars die normaliter vanaf de NAC-tribune denken het beter te kunnen, kunnen dit nu op de grasmat laten zien.

Wellicht kan de B-Side rond met de pet. Een speler is dan al snel afgevaardigd. Mocht de keuze lastig worden, dan is de redactie van BredaVandaag.nl niet te beroerd om een journalist de plek te laten innemen.