De Stiletto Run met Ellen ten Damme voor Serious Request 2013 in Breda. foto Hinke Rutten
De Stiletto Run met Ellen ten Damme voor Serious Request 2013 in Breda. foto Hinke Rutten

Bredase stiletto run brengt ruim 700 euro op voor SR13

Algemeen

BREDA - Rennen op hoge hakken voor het goede doel: een Stiletto Run. Op een waterkoude middag was dat het idee op het voorplein bij het Chassé. Georganiseerd met Ellen ten Damme, die daarmee twee vliegen in een klap sloeg. Ze maakte promotie voor haar theatershow Cirque Stiletto 2 én zamelde geld in voor Serious Request.

In verschillende series kwamen de mannen en vrouwen aan de start. In totaal leverde dat € 762,53 op, daar elke deelnemer zijn eigen startgeld gesponsord moest zien te krijgen. Na afloop was er muziek van Ten Damme, die gekleed in nepbont vanaf de trappen voor het theater het publiek toezong.

Woensdag gaan de dj's van 3FM in Leeuwarden het Glazen Huis in om daar zes dagen lang geld in te zamelen voor de 'stille ramp'. Zaterdag is Breda wederom in actie voor SR13. Dan speelt het voetbalteam van Serious Request na afloop van NAC-Cambuur tegen het sterrenteam van RTL. Tijdens de wedstrijd staat er bovendien een jacuzzi naast het veld, waarin plek is voor de drie meest biedende fans.