Rondvlucht op Tweede Paasdag boven Breda met Helicentre.nl. foto Wijnand Nijs
Rondvlucht op Tweede Paasdag boven Breda met Helicentre.nl. foto Wijnand Nijs

Basisplaats Seriouswedstrijd staat op 2 mille

Algemeen

BREDA - Met nog een paar uur te gaan staat de basisplaats in het 3FM-team dat zaterdagavond tegen RTL speelt op tweeduizend euro. Een plek in de jacuzzi tijdens NAC-Cambuur staat voor de tweede helft op €170. De eerste helft doet €450.

Inmiddels zijn ook de selecties duidelijk, op de veilingplaats na. Bij 3FM spelen Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen van 3FM, maar ook Andy van der Meijde, Henk Vos, André Ooijer, Cas Hieltjes (zanger van Go Back To The Zoo) en Kraantje Pappie. De gelegenheidstrainer van het team is voormalig NAC-trainer Robert Maaskant.

De selectie van RTL bestaat tevens uit een mix van bekenden van TV en voormalige voetballers. Onder andere Oscar Moens, Charly Luske, John Williams, Michael Mols en voormalig NAC-speler Maarten Atmodikoro nemen deel aan de benefietwedstrijd in het Rat Verlegh Stadion.

De selecties van beide teams:
3FM: Cas Hieltjes, Andy van der Meijde, Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen, Frank van der Lende, Kraantje Pappie, Carmen Manduapessy, Henk Vos, André Ooijer, John de Jong, Jelmer van der Meer, Desiree van Lunteren, de winnaar van de veiling.

RTL: Oscar Moens, Brian Kubatz, Charly Luske, John Williams, Bart Zeilstra (Baas B.), Pieter Collen, Jody Bernal, Michael Mols, Jaap Reesema, Maarten Atmodikoro, Regi Blinker, Sacha Visser, Andy Slory, Oswald Snip.