Kankermonoloog over hoop, toekomst en vertrouwen

BREDA - Lunchroom De Stadskamer krijgt op vrijdag 3 januari een zeer bijzondere voorstelling over de vloer. Koen Schellekens (50) treedt dan op met zijn twee dochters, Jip en Fee. Op het eerste gezicht niet bijzonder, maar Schellekens heeft kanker in een vergevorderd stadium. In zijn laatste maanden wil hij door middel van de voorstelling mensen zijn verhaal vertellen: de Kankermonoloog, over hoop, toekomst en vertrouwen.


Schellekens laat zich niet uit het veld slaan door de kanker. Hij heeft de openbaarheid opgezocht en schrijft sinds juni een blog. In augustus vierde hij zijn verjaardag in de Beyerd en nu houdt hij zich bezig met ‘Leef het Leven, een kankermonoloog’, zijn laatste publieke optreden. Dat doet hij samen met zijn dochters, die hem muzikaal begeleiden.

Schellekens speelt de voorstelling twee keer in Breda, om 17.00 en 18.30 uur. Per voorstelling is er plek voor 65 personen en de kosten zijn 2,50 per persoon zodat koffie en thee geregeld kan worden. Het duurt ongeveer 25 minuten.

Reserveren kan alleen via zijn mail: koenschellekens@hotmail.com. De Stadskamer is gevestigd aan de St Jansstraat 16a.