Foto Trix0r
Foto Trix0r

Waar kun je met oud en nieuw feesten in Breda?

BREDA - Ook dit jaar is er met oud en nieuw weer van alles te beleven in de binnenstad van Breda. Om het wat makkelijker en overzichtelijker te maken: een overzicht van de nieuwjaarsfeesten 2014 in Breda.


Avenue
Voor alle (deep)house-, minimal, techhouse en technoliefhebbers wordt er met nieuw jaar in de Avenue in Breda een heerlijk feest georganiseerd, Liptrik. Makam, Sandrien en Sandeep zullen hun lekkerste plaatjes vertonen tijdens deze avond. Het feest begint om 23:00 uur en eindigt om 06:00. In de voorverkoop zijn de kaarten €24,50 aan de deur €30,-.

Mezz
Bij de Mezz kan je de muziek uit de jaren 80, 90 en 00 herbeleven. Een heerlijke avond vol discomuziek en gouden platen van vroeger. DJ Duo Penoughty draait de sokken uit je glazen muiltjes en golden boy VJ Switchdoctor strooit met visueel vuurwerk waar Goldfinger zichzelf bij af zou likken. Het feest begint om 00:30 en eindigt om 05:00. Entree bedraagt €15,-.

Graanbeurs
Go Wild, Go Madness, Go 2014 dat is de naam van het feest wat gehouden wordt in de Graanbeurs met oud en nieuw. Vanaf 01.00 zijn de deuren open. Dit feest eindigt om klokslag 06:00 uur. De entreeprijs loopt van €5,- voor een kaartje met een drankje tot een groepstickt voor 4 personen van €75 inclusief verschillende drankjes.

Strand binnen
Een nieuwe Club wordt geboren met oud en nieuw: Club Tropicana. Waar? Een unieke locatie in Breda waar nooit eerder een feest is gegeven: Strand Binnen. Vóór 00.00 uur wordt het ultieme huiskamer gevoel gecreëerd in Club Tropicana met daarbij een gratis welkomstdrankje. Er zijn verschillende area’s met een mooie mix van stijlen. Een van de optredende artiesten is DJ Joost van Bellen, bekend van onder meer de Roxy. Tickets zijn te koop voor €30,-. Dit feest begint om 22:30 en eindigt om 06:00 uur. Het feest is toegankelijk vanaf 21 jaar.

De meeste overige kroegen in Breda werken ook met kaartjes tijdens Oud en Nieuw, andere kroegen werken met wie het eerst komt wie het eerst maalt. Zaak dus om je goed te informeren als je niet naar een van bovenstaande feesten gaat.

Op deze avond is de nieuwe horecawetgeving, dat de leeftijd om alcohol te kopen en drinken verhoogd naar 18+ nog niet van kracht.