Logo bredavandaag.nl

Schoolbeurs basisschoolleerlingen voor middelbare school

BREDA - Het voortgezet onderwijs in Breda verenigt zich op dinsdag 14 en woensdag 15 januari weer in een centrale voorlichting over de middelbare scholen. Van 18.00 tot 21.30 uur zijn kinderen uit groep 8 en hun ouders welkom op het Florijn College.


De leerlingen uit groep 8 moeten binnenkort kiezen voor een vervolgopleiding aan een middelbare school. Volgens de organisatoren is het praktisch om een centrale voorlichting te organiseren. Op deze manier kunnen leerlingen en hun ouders in een keer kennis maken met de verschillende scholen en de onderwijstypen die zij aanbieden.

In de aula van het Florijn College presenteert elke school zich met een eigen informatiestand. In de verschillende lokalen is er meer informatie te vinden over de scholen, het aangeboden onderwijstype en de kenmerkende factoren van elke school.

Vanaf eind januari starten de individuele open dagen. Data daarvan zijn te vinden op voBreda.nl. Basisscholen ontvangen persoonlijke uitnodigingen voor hun leerlingen en ouders.

De Centrale Voorlichting wordt sinds 2007 door de samenwerkende scholen georganiseerd.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief