NAC boekt een overtuigende 5-0-zege op Go Ahead. foto Peter Visser

Slechte beurt NAC bij Go Ahead Eagles

DEVENTER/BREDA - NAC heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De Bredanaars verloren het inhaalduel bij Go Ahead Eagles met 2-1. In de slotfase van de wedstrijd raakte Drost een schot van Overgoor aan, waardoor Ten Rouwelaar kansloos was.

In de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een goal van Antonio. Buijs maakte niet veel later gelijk uit een vrije trap. In de tweede helft zorgde geen van beide ploegen voor veel gevaar, tot het onverwachte doelpunt.

Voor NAC betekent deze verliespartij dat de laatste serie wedstrijden spannend wordt. De ploeg staat dertiende met 34 punten, evenveel als Go Ahead en ADO en een minder dan Cambuur en Utrecht. Het gat met nummer 15 RKC is vier punten. NAC speelt achtereenvolgens nog tegen Twente, Groningen, RKC en PSV.