NAC verliest met 1-2 van Vitesse, zaterdag 8 maart 2014. foto Peter Visser

Groningen voert druk op NAC op

GRONINGEN - NAC zit in de hoek waar de klappen vallen. Want ondanks goede kansen en een dito tweede helft bleven de Bredanaars met lege handen achter in Groningen. De thuisploeg won met 2-1.

Voor de Bredanaars scoorde Perica de 1-1. De lange aanvaller speelde de gehele 90 minuten. Hij had voor zijn doelpunt al een goede kans. Sterker nog, de geelzwarten waren ervan overtuigd dat de bal over de lijn was. De scheids dacht daar anders over.

Het venijn zat hem in de staart voor NAC. In de blessuretijd scoorde Kostic de 2-1. NAC moet nu komende week van RKC winnen om niet in de nacompetitie te komen. En dan zou het fijn zijn als de Waalwijkers zaterdag geen punten pakken tegen PEC Zwolle. Jammer genoeg is dat nu net de enige ploeg die al een prijs heeft: voorronde Europa League.