Logo bredavandaag.nl
Feest in de gehele binnenstad van Breda tijdens bevrijdingsdag 2012. foto Janet Olde Wolbers
Feest in de gehele binnenstad van Breda tijdens bevrijdingsdag 2012. foto Janet Olde Wolbers
5 mei

Bevrijdingsfestival met lokale muzikanten

BREDA - De vrijheid wordt dit jaar weer groots gevierd in Breda met het Bevrijdingsfestival op het Kerkplein. Met onder andere Los Cabronitos, Vagebound, Cat Benjamin is het festival een podium voor locale muzikanten.


Café de Bruine Pij en Poporganisatie Breda (POB) hebben weer een programma gemaakt dat op 5 mei vanaf 16.00 uur begint. Emmy Eve trapt af met haar warme soulvolle stem. Vagabound komt onder leiding van lieddichter, zanger en gitarist Mario Petrus om 17.15 uur op het podium om liederen te brengen over kerfstok, kaarslicht, God en godsamme.

Om 18.30 uur is zangeres Cat Benjamin en haar band aan de beurt. Producer Ben Jur zet samen een stel muzikanten in een ruimte en laat ze vervolgens iets mengen. 3rd Floor Magic heeft een live reputatie opgebouwd waarbij hun enthousiasme en energieke performance de hoofdrol speelt. Dit laten ze dan ook zien om 19.45 uur.

Tot slot komt Los Cabronitos om 21.00 uur die een eerbetoon aan de band Santana speelt. Van te voren kan iedereen nog bij de winkels in de binnenstad terecht. Deze zijn namelijk open van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het stadskantoor is wel dicht op 5 mei, de afvalservice is geopend.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief