Logo bredavandaag.nl
Foto: Sierag
Foto: Sierag

Voormalige scouting wordt uitvalsbasis kinderfeestjes

BREDA – Het voormalige scoutinggebouw aan de Abeelstraat in Tuinzigt heeft een nieuwe bestemming gekregen. Vanaf 1 augustus gaat Kids-Time het pand gebruiken voor kinderactiviteiten.


Het is de eerste locatie voor Kids-Time. Het bedrijf organiseert kinderfeestjes op locatie en bij mensen thuis. Het pand wordt zo ingericht dat er een combinatie ontstaat van binnen en buiten spelen. De buitenspeelplaats blijft openbaar zodat de kinderen uit de buurt er gebruik van kunnen maken, Kids-Time neemt het beheer op zich.

Vanaf 1 juli krijgt Suzan Teunisse van Kids-Time de sleutel waarna de buitenspeeltuin twee weken dicht gaat. Er wordt dan geklust om alles voor de opening op 1 augustus af te hebben.

Voordat alle plannen worden uitgevoerd wordt er op 19 mei een informatiebijeenkomst gehouden voor alle omwonenden. Hier wordt vanaf 19.30 uur gepraat over de nieuwe bestemming van het pand. Teunisse merkt dat er veel vragen vanuit de buurt zijn. “Ik vind het belangrijk dat de buren er honderd procent achter staan.”

De avond vindt plaats aan de Abeelstraat 8a en eindigt om 20.30 uur.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief