Food for Thought lunch van Businessclub de Drie Hoefijzers. foto Wijnand Nijs
Food for Thought lunch van Businessclub de Drie Hoefijzers. foto Wijnand Nijs

Award voor concept pand Drie Hoefijzers

Economie

BREDA - Het kantorenconcept Offices for You, waar ook de Drie Hoefijzers in Breda onderdeel van uitmaakt heeft een prijs gewonnen. Mede-oprichter van Offices for You Thijs Taminiau ontving tijdens de PROVADA Deskbookers Award ‘Meest innovatieve Vastgoed Concept 2014’

Vijf jaar geleden startte Thijs Taminiau, in een statige villa in Hilversum, de eerste vestiging van het ‘all-in-one’ kantoorconcept Offices for You. Nadien zijn de vestigingen Breda, Utrecht en Maastricht geopend en een nieuwe vestiging in Amsterdam ligt in het verschiet. Allen op A1 locaties en variërend van modern tot monumentaal.

Thijs Taminiau: “Offices for You is het meest innovatieve vastgoedconcept van 2014, omdat anno 2014 huurders kiezen voor een concept in plaats van slechts een gebouw. Kiezen voor Offices for You is kiezen voor een totaalconcept: veel gemak, een inspirerende werkplek en efficiënt werken. Vandaar ook onze missie: ‘making your office feel like home’.”

Thijs is opgegroeid in een creatieve ondernemersfamilie. Zijn oma en tante handelden in antiek, zijn vader exploiteerde diverse bedrijfspanden en zijn broer is de wereldberoemde modeontwerper Jan Taminiau. De inrichting, die kenmerkend is voor dit concept, wordt derhalve ook omschreven als warm, professioneel en inspirerend.