NAC verliest oefenduel tegen Sparta met 1-2 (foto's)

BREDA - Het elftal van NAC heeft haar eerste serieuze oefenwedstrijd verloren tegen Sparta. Op het veld van Sportpark Gagelrijzen in St. Willebord kwam de Bredase club niet verder dan 1-2. Sparta speelde een groot gedeelte van de wedstrijd met tien man door een rode kaart van Romano Van der Stoep.

NAC begon de wedstrijd goed met een vroege goal in de 18e minuut van Elson Hooi. Na rust scoorde Kenny Teijsse de 1-1 voor de Rotterdammers. Niet lang na de gelijkmaker moest Sparta verder met tien man door een rode kaart van Van der Stoep. NAC wist echter geen voordeel te halen uit de overtalsituatie, waarna een kopbal van Johan Voskamp Sparta de overwinning bezorgde.

Technisch directeur Greame Rutjes gaf na de wedstrijd aan dat hij absoluut niet tevreden was over het vertoonde spel van zijn club. "Er is nog veel werk aan de winkel".