Afbeelding

Fitness zonder te zweten voor drukke mensen bij fit20

Economie

BREDA - Voor drukke mensen die graag fit willen worden in zo'n kort mogelijke tijd is er sinds kort Fitnesscentrum fit20 aan de Marksingel in Breda. Niet alleen duren de fitnesssessies hier maximaal 20 minuten, dankzij de gekoelde ruimte bespaar je ook tijd op het douchen.

Dankzij de temperatuur die standaard op 17 graden staat en een aangepast trainingsprogramma kun je bij Fit20 in je gewone kloffie aan je conditie werken. Volgens trainer Yoran van Dalsum is er veel animo voor het fitnessen zonder zweten. "Veel mensen hebben een drukke baan en weinig tijd. Dankzij ons kunnen deze mensen ook fit worden in slechts 20 minuten per week."

Fitnessen bij fit20 kan alleen op afspraak en is altijd onder begeleiding van Van Dalsum. "Ik geef de training aan één of twee mensen tegelijk. Het is dus ook mogelijk om met een collega of uw partner te komen." Omdat de trainingsruimte is gekoeld, is omkleden en wassen niet nodig. Er is dan ook geen douche aanwezig in het pand.

De nieuwe Breda studio van fit20 wordt op 5 september om 15:10 officieel geopend aan de Marksingel 2a in Breda door wethouder Bergkamp. Na de officiële opening is er gelegenheid om rond te kijken en kennis te maken met personal trainer Yoran van Dalsum en de trainingsmethode van fit20.