Harry Reininga en Tonny van de Ven wisselen van standplaats bij Singelveste Alleewonen. foto's Singelveste Alleewonen / Erik Eggens
Harry Reininga en Tonny van de Ven wisselen van standplaats bij Singelveste Alleewonen. foto's Singelveste Alleewonen / Erik Eggens

Bestuurder Harry Reininga verlaat AlleeWonen

Economie

BREDA -  Bestuurder Harry Reininga verlaat met ingang van 2015 AlleeWonen. Reiniga maakt gebruik van zijn (vroeg)pensioenrechten. Zo heeft hij in overleg met de Raad van Commissarissen van de woningcorporatie besloten.

Reninga werkte als bestuurder voor zowel AlleeWonen als de rechtsvoorgangers Singelveste en de woningbouwstichting St. Joseph. Harry Reininga stelt met veel plezier terug te kijken op zijn werk bij de corporatoe. "In ruim 25 jaar heb ik met collega’s en samenwerkingspartners veel tot stand kunnen brengen. De sector staat nu voor een stevige en ingrijpende ontwikkelslag op verschillende terreinen. In die zin is 2015 voor AlleeWonen en mijzelf een heel natuurlijk moment om mijn werkzaamheden te beëindigen. Meer tijd en energie voor mijn gezin en andere activiteiten spelen hierbij zeker een rol.”

De Raad van Commissarissen is inmiddels gestart met het nadenken over de toekomstige bestuurlijke inrichting bij AlleeWonen. Het bestuur van AlleeWonen wordt gedurende die tijd gevoerd door Tonny van de Ven.