Push verliest derde duel van play-offs in de verlenging met 2-1 van OZ. foto Guido van der Kroef
Push verliest derde duel van play-offs in de verlenging met 2-1 van OZ. foto Guido van der Kroef

80-jarige hockeyclub Push viert feest

Sport

BREDA - Hockeyvereniging Push is jarig. De club, die 2500 leden telt, viert in het weekend van 20 en 21 september haar tachtigjarig bestaan. Reden voor de club om verschillende festiviteiten te organiseren.

Op de jubileumdag speelt Dames 1 tegen Rotterdam en Heren 1 tegen Bloemendaal. Aansluitend is er een feest in het clubhuis. In het jubileumweekend wordt ook nog een kermis georganiseerd voor de jongste jeugd en een gala voor de volwassen leden. Verder krijgt elke groep een eigen feest of activiteit.

Bestuursvoorzitter Luc Augustijn is trots op de vereniging. “Onze keepster Karlijn Adank won zilver met het Nederlands team bij de Jeugd Olympische Spelen, Jongens A1 werd landskampioen zaalhockey, we hebben een splinternieuw en revolutionair AquaPush-veld. Daarnaast is onze hoofdsponsor ons blijven steunen en hebben we een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten. En daarnaast: Push Heren 1 promoveerde voor het eerst in twintig jaar naar de hoofdklasse.” Samenvattend: “Ik zie met gepaste trots uit naar dit jubileum.”