Freek en Tim in Santiago de Compostella.
Freek en Tim in Santiago de Compostella.

Wandelende Bredase neven aangekomen in Santiago de Compostella

Algemeen

BREDA/SANTIAGOP DE COMPOSTELLA - De Bredase neven Tim en Freek Haverman zijn aangekomen in Santiago de Compostella na een 2430 kilometer lange wandeltocht. Onder de noemer Wereld zonder Kopzorgen zamelen ze geld in voor hersenonderzoek. 

Onderweg laten ze zich sponsoren per kilometer. De teller staat ondertussen al op een kleine 17.000 euro. Iets waar de heren al heel blij mee zijn. "Maar wat zeker nog wel wat mag groeien", aldus het duo. Santiago de Compostella is voor veel pelgrims het einddoel, niet voor Freek en Tim. De neven wandelen door naar Cabo da Roca in Portugal. Dat betekent dat ze nog ruim 750 kilometer voor de boeg hebben.  

"Over de laatste 750 kilometer verwachten we nog een maand te doen. Half november willen we aankomen in Cabo da Roca", aldus Tim. Freek: "En daarna (half december) organiseren we een groot benefietfeest met veiling in CafĂ© de Bommel in Breda. Om onze toch goed af te sluiten en nog wat extra geld op te halen voor onze stichting, stichting Wereld Zonder Kopzorgen." 
 

Later vandaag: het wekelijkse blog van Freek en Tim.