Pabo gooit dit lingeriemodel in de strijd.
Pabo gooit dit lingeriemodel in de strijd. twitter.com/pabo_nl

Pabo biedt lingeriemodel aan als trainer NAC: 'Ideale kandidaat'

NAC

BREDA - ‘Stop met zoeken @NACnl! Hier de ideale kandidaat: staat haar mannetje, attractief & veel ervaring’. Zo mengde Pabo zich woensdagmorgen in de discussie rond wie de nieuwe trainer van NAC zou moeten worden.

Op de foto een zwoel kijkende brunette, liggend op een bed en gekleed in zwarte lingerie met een kanten randje. Vervolgens ontrolde zich een vermakelijke conversatie tussen NAC en Pabo.

NAC: ‘Kan ze een beetje bier drinken? #clubcultuur’
PABO: ‘Ze drinkt nog meer dan de gemiddelde @NACnl supporter... Aangenomen? #clubcultuur’
NAC: ‘Laat haar eerst maar eens op gesprek komen’.

Ook fans - en niet-fans - mengen zich via twitter in het gesprek. FRBartV is positief: ‘Ze is ook goed met ballen.’ En Demian Polane refereert aan de verschillende trainers die al dan niet openlijk hebben aangegeven gecharmeerd te zijn van een dienstverband bij de club: ‘En vast niet onbekend met een ‘openlijke vrijage’’’

Of ze in het deze week gepubliceerde functieprofiel past, is niet duidelijk. Dat vraagt om consistentie en aanvallend voetbal. “De ideale kandidaat beschikt bij voorkeur over ervaring als hoofdtrainer in de Jupiler League of de Eredivisie”, aldus NAC.

“Tegelijkertijd moet de nieuwe trainer van NAC zijn mannetje staan bij de verschillende geledingen binnen de organisatie en affiniteit hebben met de unieke clubcultuur van de Bredase club.”  Uniek zou het zeker zijn. Ook een van de in het verleden geformuleerde kernwaarden is van toepassing: ‘Tegendraads’.