De foto die Hardwell vandaag op zijn facebook postte.
De foto die Hardwell vandaag op zijn facebook postte.

Hardwell en Mr. Probz nemen samen single op

Cultuur

BREDA - De Bredase nummer 1 dj van de wereld Hardwell komt op zijn eerste officiële album met een samenwerking met Mr Probz. Hardwell plaatste een foto op zijn facebook waar hij samen met zanger Mr. Probz in de studio zit. “Finished the last track of my album with Mr. Probz!” Schreef de DJ. Mr. Probz is bekend van de hit ‘Waves’, en is nu internationaal aan het doorbreken.

Mr. Probz is niet de enige bevestigde samenwerking van de DJ. Ook Tiësto en W& W zullen hierop te horen zijn. Het album van Hardwell komt op 23 januari uit.

Op dat album staat mogelijk ook een samenwerking met een wereldberoemde artiest uit Amerika. Eerder dit jaar wisselden Pharrell Williams en Robbert van de Corput telefoonnummers uit. Hardwell sprak toen nog over een ‘eventuele samenwerking in de toekomst.’ Of Pharrell ook op het nieuwe album van de DJ verschijnt is nog niet bekend.

Eerder dit jaar werd Hardwell voor de tweede keer op een rij uitgeroepen tot populairste DJ ter wereld. Zijn wereldtournee bij het album United We Are trapt hij af in het Ziggodome in Amsterdam. Dat concert was zo snel uitverkocht dat hij er nog een aan toevoegde, waarbij hij het aanvangstijdstip aanpaste zodat ook jongere fans aanwezig kunnen zijn.