Afbeelding

Bredanaar op straat beroofd van GSM

Politie

BREDA- Een 25-jarige Bredanaar is dinsdagmiddag 2 december 2014 rond 15.10 uur op de Rozemarijnstraat, nabij de Haagdijk het slachtoffer geworden van een straatroof. Hij is bestolen van zijn mobiele telefoon, de politie zoekt getuigen.

Een man op een fiets trok de GSM telefoon het slachtoffer uit zijn rechterhand. Hij zag dat de dader wegfietste in de richting van de Markendaalseweg. Hij wilde de straatrover achtervolgen, maar kreeg toen van een andere fietser die passeerde een klap tegen de rechterzijde van zijn gezicht. Hij rende hen nog achterna en zag dat zij de Gravenstraat inreden. Het slachtoffer hield aan de beroving schaafplekken in zijn gezicht over.

Signalement daders
De straatrover die de mobiele telefoon afpakte heeft een negroïde huidskleur. Hij droeg een blauwe jas met capuchon en bontkraag van het merk Nickelson. Deze dief reed op een zwarte omafiets waaraan grijze fietstassen zaten.

De tweede man die hem tijdens het voorbij rijden een klap gaf, had ook een negroïde uiterlijk. Hij droeg een zwarte jas met capuchon op de rug en bontkraag. Hij had een zwart Adidas mutsje op en reed op een lichtblauwe mountainbike.

De politie zoekt getuigen van de beroving zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).