Afbeelding

Pinnende dief Breda gezocht voor zware mishandeling Waalwijk (foto)

Politie

BREDA - De politie is op zoek naar de identiteit van twee mannen die op beelden staan van een pintransactie aan het Brabantplein. De man met het rode jack heeft vermoedelijk iets te maken met de zware mishandeling van een 50-jarige vrouw in Waalwijk.

Dinsdagavond 7 januari 2014 wordt de 50-jarige vrouw rond 22.15 zwaar mishandeld in de garage van haar appartementencomplex aan het Fort in Waalwijk. Toen ze haar auto parkeerde en uitstapte kreeg ze een klap in haar nek. Twee mannen begonnen haar te schoppen, de vrouw verweerde zich en sloeg hard terug in het gezicht van de mannen. De mannen gaan ervandoor zonder buit. De vrouw houdt blijvend letsel over van de mishandeling.

Beelden van een pintransactie in Breda brengen de zaak in Waalwijk weer in beweging. In juli 2014 vindt de politie op de Beverweg in Breda verschillende spullen, waaronder bankpasjes. Deze spullen zijn gestolen tijdens een woninginbraak. Uit onderzoek blijkt dat er gepind is met de pasjes en er beelden waren van de pintransactie. De man met het rode jack op de beelden zou vermoedelijk betrokken zijn geweest bij de mishandeling van de vrouw in Waalwijk.

De politie vraagt uw aandacht en wil zo snel mogelijk achter de identiteit van de twee mannen op de foto komen. Als u de mannen herkent neem dan contact op met 0800-6070 of politie anoniem via 0800-7000