wegwerkzaamheden
wegwerkzaamheden

St. Ignatiusstraat afgesloten op 16 en 17 december

Algemeen wegwerkzaamheden

BREDA - De St. Ignatiusstraat is op dinsdag 16 en woensdag 17 december afgesloten voor autoverkeer. Als het weer het toelaat worden op deze twee dagen onderhouds- en schoonmaak werkzaamheden uitgevoerd. Doordat er intensief geparkeerd wordt in de straat is het moeilijk trottoirs, goten en straatkolken schoon te maken en hoopt het vuil zich op.

Om snel en veilig te werken kunnen werken is op dinsdag 16 december van 09.00 uur tot 16.00 uur de St. Ignatuisstraat tussen de Wilhelminasingel en Beverweg afgesloten voor autoverkeer. Op woensdag 17 december is het gedeelte tussen de Beverweg en Teteringsedijk afgesloten, inclusief de parkeervakken. Voor fietsverkeer blijft de weg open.

De gemeente verzoekt om uw auto op 16 en 17 december vanaf 07.00 uur niet op de afgesloten delen te parkeren, zodat er snel gehandeld kan worden. Verder geldt op de genoemde delen van de St. Ignatiusstraat een parkeerverbod.

Planning  
Het onderhoud aan de St. Ignatiusstraat wordt in fasen uitgevoerd:

Dinsdag 16 december: weggedeelte Wilhelminasingel – Beverweg:
- ’s Morgens (van 9.00 tot 12.00 uur) is de rijbaan Beverweg richting Wilhelminasingel afgesloten en is de rijbaan Wilhelminasingel richting Beverweg open.
- ’s Middags (van 13.00 tot 16.00 uur) is de rijbaan Wilhelminasingel richting Beverweg afgesloten, rijbaan Beverweg richting Wilhelminasingel is open.

Woensdag 17 december: weggedeelte Beverweg – Teteringsedijk:
- 's Morgens (09.00 - 12.00 uur) is de rijbaan Beverweg richting Teteringsedijk afgesloten, de rijbaan Teteringsedijk richting Beverweg is open;
- 's Middags (13.00 - 16.00 uur) is de rijbaan Teteringsedijk richting Beverweg afgesloten, de rijbaan Beverweg richting Teteringsedijk is open.

Parkeerplaatsen en winkels aan het Brabantplein zijn bereikbaar via de Robijnstraat.

Meer informatie
Voor meer informatie over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact op nemen met de heer Roelands van de Gemeente Breda op het nummer 076-6294550