Afrojack en Hardwell in Café Janssen.
Afrojack en Hardwell in Café Janssen. Bas Beerlage

Café Janssen krijgt Afrojack cadeau van Hardwell

Cultuur

BREDA - Om het 30-jarig bestaan van café Janssen te vieren heeft de Bredase DJ Hardwell afgelopen weekend een set gedraaid in de kroeg. Hij nam speciaal voor eigenaar David Kop ook nog een cadeautje mee, namelijk niemand minder dan DJ Afrojack.

Feest
Het was al de hele week feest bij café Janssen. Op woensdag kwam De Sluwe Vos draaien, op donderdag the Partysquad en op vrijdag was er een personeelsreünie voor medewerkers van de afgelopen 30 jaar. Een waardige feestweek voor een van de oudste cafés in de Vismarktstraat.

De zaterdagavond met Hardwell en Afrojack was natuurlijk de klapper van de week. “Het was een super bijzondere en onvergetelijke avond,” vertelt eigenaar David Kop. “Hardwell is een goede vriend van mij, hij zou optreden en nam als verrassing Afrojack voor mij mee.”

Ze hadden samen veel lol, laat een van de aanwezigen weten. Hardwell draaide niet zijn eigen muziek, maar vooral de muziek die de bezoekers van het café verwachten. "Een typische Janssen-set", aldus Kop. De twee hielden het uren vol tot groot vermaak van de aanwezigen in het jubilerende café.

Beste DJ in de wereld
Hardwell werd eerder dit jaar opnieuw uitgeroepen tot beste DJ ter wereld en trad in het verleden wel vaker op in café Janssen. Ook Afrojack is een DJ van formaat. Hij had onder andere wereldhits met Ten feet tall en Selecta.