Foto Trix0r
Foto Trix0r

Waar kun je in Breda feesten met Oud en Nieuw 2014-2015

Cultuur

BREDA - Oud en Nieuw komt er weer bijna aan, en er is weer een hoop te doen tijdens deze feestelijke nacht. In Breda zijn dit jaar diverse feesten met verschillende genres. Om de keuze wat makkelijker te maken is hier een overzicht.

Strand Binnen
Strand Binnen wordt omgetoverd tot Club Tropicana. Hier staan zeker niet de minste namen! Onder andere De Sluwe Vos, die in november dit jaar nog op dancefestival We Are Electric de grote afsluiter was. David Ghetto, een mix van R&B, Hiphop en guilty pleasures. Kaarten kostten 35 euro, maar... het feest is uitverkocht.

Zeezicht
Voor een groovefeest ben je bij Zeezicht aan het goede adres. Neem bijvoorbeeld Leroy Rey, bekend van Wicked Jazz Sounds. Rond 21.00 uur zal het feest beginnen en, zoals Zeezicht zelf zegt: we gaan door tot bam zo tegen zessen in de ochtend. Wat eerder komen is sowieso een goed idee, je krijgt namelijk tot 0.00 uur hapjes en bubbels. Tickets zijn voor 15 euro te koop aan de bar.

Mezz
Goud & Nieuw, voor ieder wat wils. Alle hits uit 70’s, 80’s, 90’s en 00’s, en dat van 00.30 tot 05.00. Voor dit enorme feest zal de Mezz twee areas gebruiken. De grote zaal staat geheel in het teken van ‘Golden Hits’. DJ duo Penaughty kan volgens de Mezz prima laten horen hoe dat klinkt. De Kleine zaal zal er een ander soort feestje van maken, disco fever. Disco 101 zal hier optreden. Voor een nachtje feesten betaal je 15 euro. Van tevoren je tickets kopen is noodzakelijk, aan de deur kan dit niet meer.

De Avenue
De bovenverdieping van De Avenue wordt op 31 december overgenomen door Lektrik. Techno en House is hier de hele nacht te horen. Namen als MAKCIM, die al eerder op Awakenings stond, Tim Scala en Jael. Om 22.00 zijn de deuren geopend en om 6.00 zullen ze weer sluiten. Voor de vroege vogels kosten de tickets 12,50 euro, als je iets later bent 15 euro en de normale prijs is 17,50. Aan de deur kan je ook nog kaarten kopen, ze kosten dan 20 euro.

Parc Breda
Om twaalf uur precies een glaasje bubbels in je hand gedrukt krijgen, dat kan bij Parc Breda. Tot die tijd zijn er diverse hapjes tot je beschikking en zal Parc Breda voor het vuurwerk zorgen. Aan het begin van de avond zal Smashing Sebastiane opwarmen met lounge muziek. Zoals elk jaar zal Chasmere Jaxx ook vlak voor het nieuw jaar begint nog laten horen waar hij goed in is. Tickets zijn nu verkrijgbaar aan de bar voor 7,50 euro. Van 22.00 tot 06.00 zijn de deuren geopend.

Club Luxx
Classy en sexy is de dresscode op NYE volgens Club Luxx. Verschillende DJ’s draaien in deze nacht zodat het een feestje wordt. Onder andere Christopher Moreno, Kasual Sounds en Royal. Een VIP tafel kun je reserveren maar, op is op. Als je voor 02.00 binnen bent betaal je 10 euro voor een kaartje zodat je tot 6 uur in de ochtend een feestje kunt bouwen.

Proost
Om 21.00 kun je bij Proost de avond beginnen met oliebollen en champagne. De line-up is nog niet bekend, maar hou de facebookpagina van Proost in de gaten! Een kaartje kost 10 euro maar je kan er ook voor kiezen om all-in te gaan, dan kan je voor 35 euro van 21.00-01.00 bier, wijn, fris en mixdrankjes bestellen. Het feestje zal beginnen om 21.00 en afgelopen zijn om 06.00.