Een brand bij Destra Data aan de Mijkenbroek werd bestreden door tientallen brandweerlieden.
Een brand bij Destra Data aan de Mijkenbroek werd bestreden door tientallen brandweerlieden. Freek de Swart

Belangrijkste uit 2014 in jaaroverzicht BredaNu op TV

Cultuur

BREDA - Lokale omroep BredaNu blikt op de laatste dag van 2014 terug op dit jaar. In een bijna uur durende uitzending komen de belangrijkste gebeurtenissen aan bod. 

De MH17-herdenking op de Grote Markt, de hevige brand aan de Mijkenbroek, het afscheid van Peter van der Velden als Burgemeester van Breda en de Eneco Tour die onze stad aandeed, het is een selectie van de onderwerpen die de revue  passeren op oudjaarsdag. "Met de terugblik geeft de omroep haar kijkers en luisteraars een overzicht van de meest besproken gebeurtenissen van het afgelopen jaar", aldus de omroep. 

De terugblik op 2014 wordt op oudejaarsdag om 11 uur uitgezonden op BredaNu-televisie, te zien op Ziggo Kanaal 40 en daarna de gehele dag herhaald. Presentatoren Sebastiaan Hoeboer en Marisca Steens presenteren de uitzending die onder meer op de Grote Markt in Breda is opgenomen. Naast de terugblik zendt BredaNu gedurende de feestdagen ook herhalingen van haar televisie programma’s uit.

Op BredaNu-radio presenteert Bram Fransen op eerste kerstdag tussen 10:00 en 12:00 uur de Kerst Request Show. Luisteraars kunnen tijdens de uitzending live met de studio bellen (076 – 76 204 66) of mailen (studio@bredanu.nl) en een plaatje aanvragen en deze zelf aankondigen. Tussen 13.00 en 18.00 uur kunnen luisteraars genieten van muziek in de Winterse Top 50, gepresenteerd door Vincent Verschuren, Patrick Wilkens, Vincent Visser en Marisca Steens.