Afbeelding
Roland de Klerk

Genieten van de sneeuw in Breda (foto's)

Algemeen

BELCRUM - Zaterdag was gevaarlijk, nat, vervelend maar soms ook mooi. Of misschien wel: vaak ook mooi. De witte deken over Breda maakt alles zachter. Het felle geluid, de scherpe randjes aan gebouwen of  vreselijke kleurschakeringen. Alles lijkt wel mooier.

Zeker nu de zon het landschap in het licht zet, maar ook zaterdag al. Verschillende lezers appten (zie hier hoe) hun sneeuwfoto's naar BredaVandaag. Zoals Martijn Mureau, die 't Sas en de Grote Markt fotografeerde voor zijn kerstkaart (?) voor dit of komend jaar. Roland de Klerk schoot in de Speelhuislaan 'kerstkaarten'. Over de schouder van een wandelaar kijk je naar de pas heropende laan met daarboven de gekleurde skippyballen. Maar ook de zwart-wit versie is prachtig.  

Verder natuurlijk sneeuwpoppen. In 't Valkenberg, of in de achtertuin. Ook de overhellende bomen bij Hotel Mastbosch zijn mooi, al is indrukwekkend of wellicht afschrikwekkend wel een betere beschrijving.

Zelf ook foto's van Breda in de sneeuw? App ze ons door je te abonneren op onze BredaVandaag WhatsApp Alert of mail ze naar redactie@bredavandaag.nl. Vergeet niet je naam te vermelden en waar je de foto hebt gemaakt.