Bredanaren houden nieuwjaarsduik voor goede doel in Wilhelminavijver

BREDA- In de Wilhelminavijver wordt ook dit jaar een nieuwjaarsduik georganiseerd. Zoals vanouds wordt de duik georganiseerd door Stichting Vrienden van de Wilhelminavijver. Mensen die meedoen steunen ook meteen een goed doel, namelijk de leerlingen van het OLV die meedoen aan de Alpe d’HuZes.


Voor de eerste 50 deelnemers die meedoen aan de nieuwjaarsduik doneert een sponsor van de organisatie 5 euro aan de leerlingen van het Onze Lieve Vrouwelyceum. Van deze school gaat een team van 20 fietsers op 4 juni 2015 de Alpe d’HuZes beklimmen. De groep, bestaande uit zowel oud-leerlingen als leraren, gaat zo proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF.

Het evenement begint om 13.30 en om 14.00 begint de duik. Deelnemers krijgen een Unox-muts, erwtensoep, glühwein of chocolademelk. Mensen die geen zin hebben in een nat pak zijn natuurlijk ook van harte welkom om de andere deelnemers aan te moedigen. De band Gekkenwerk zorgt voor muziek. Aanmelden voor de duik of borrel kan via info@visserskot.nl

 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief