Dak Hoge Vucht met ijsbaan december 2014
Dak Hoge Vucht met ijsbaan december 2014 Wijnand Nijs

ASR komt met drie oplossingen voor tochtig dak winkelcentrum Hoge Vucht

Algemeen

BREDA - Vastgoed Vermogensbeheer ASR komt binnenkort met een drietal opties om het tochtprobleem in winkelcentrum Hoge Vucht op te lossen. Bezoekers en winkeliers van het winkelcentrum klaagden sinds de komst van het nieuwe dak steen en been over tocht en kou. Op 3 februari 2015 worden de drie oplossingen van ASR voorgelegd aan de winkeliersvereniging.

Winkeliers houden nu soms de eigen winkeldeur dicht om de kou buiten de deur te houden. Ook zouden klanten volgens Annemerie Houwen van de winkeliersvereniging soms minder lang in het winkelcentrum blijven vanwege de tocht. "Ik kan me voorstellen dat sommige winkeliers hierdoor minder omzet draaien", vertelde Houwen eerder.

ASR is zich bewust van het probleem. "In februari worden de opties voorgelegd, zodat er op korte termijn een goede oplossing komt. Het aanpassen van het dak behoort tot één van de mogelijkheden", aldus woordvoerder van ASR Daan Wentholt.

Dinsdag vond er een overleg plaats met de winkeliersvereniging en de eigenaar van ASR over winkelcentrum de Hoge Vucht. Volgens de woordvoerder loopt het officiële onderzoek van ASR over het winkelcentrum nog steeds.