Afbeelding
Sanne van der Mooren

Grote kerstskippyballen voor kinderen in Speelhuislaan

Algemeen

BREDA- Tijdens de kerstmarkt in de Speelhuislaan werd de straat versierd met enorme kerstballen. De kleurige kerstversiering was een idee van reclamebureau Brainstorm en Concept en werd gesponsord door verschillende bedrijven uit Breda. De opbrengst van 100 euro per bal ging naar stichting TopOpKids.

Paul Bartels van reclamebureau Brainstorm en Concept is erg tevreden met de uitkomst van de goede doelenactie. “Samen met Mannaertsappels Advocaten en BKV-groep hebben we veel bedrijven benaderd om geld binnen te halen voor dit project."

Het geld dat verdiend is met de gekleurde ballen gaat naar TopOpKids. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Breda. “Met het geld geven we kinderen een kans om een muziekinstrument te leren spelen, of lid te worden van een sportclub. Dit zijn dingen waar veel gezinnen momenteel geen geld voor hebben“, aldus Bartels. Volgens de reclameman wordt de organisatie geholpen door professionals die kunnen beoordelen welke kinderen deze hulp echt nodig hebben.

Voor de toekomst heeft Bartels nog veel meer ideeën. “We willen nog iets creatiefs bedenken met de skippyballen om geld mee binnen te halen. Misschien een grote ballenbak of een skippyballen race.”