foto Peter Visser

NAC wint oefenwedstrijd tegen Leuven met 1-2

BREDA - In het Spaanse Olivia oefende donderdagmiddag in Valencia NAC tegen OH Leuven. NAC won de wedstrijd met 1-2. De goals werden gemaakt door Mats Seuntjens.

Al na tien minuten voerde NAC de eerste wissel door. Robinson verliet het veld voor Matic.  De eerste goal viel na een doelpoging van Matic. De bal voor de voeten van Seuntjens, die de Belgische doelman passeerde. De Belgen kregen in de eerste helft een kansje via  Thomas, die echter  op Babos stuitte.

Zonder al te veel bijzonderheden eindigde de eerste helft met 0-1 voor NAC. Het begin van de tweede helft scoorde Leuven. Kostovski kopte vanuit een corner de bal in het doel. Luijckx en Percia kregen in korte tijd geel. Uiteindelijk scoorde Seuntjes nog een keer en zegevierde NAC met 1-2 tegen Leuven.