Afbeelding
Link Fotografie

Bredase Nicole Boomaars derde in verkiezing ‘Meest invloedrijke recruiter 2014'

Economie

BREDA - Recruiter Nicole Boomaars is derde geworden in de verkiezing ‘Meest invloedrijke recruiter van 2014’. In de categorie ‘corporate recruitment’ is ze groepswinnaar geworden. Boomaarts kreeg 206 geldige stemmen van de 1341 uitgebrachte stemmen in haar categorie.

Ze was genomineerd door een oud-stagiaire bij haar huidige werk Hays. In totaal werden 32 mensen genomineerd, allemaal waren ze onderverdeeld in categorieën. Je kon groepswinnaar worden en overall winnaar. In de corporate recruitment-categorie moest Boomaars het tegen 13 anderen opnemen.  

De groepswinnares van corporate recruitment werd afgelopen vrijdag gebeld door organisator Bas Westland. “Ik was erg verbaasd, ik zou al blij zijn als ik in de top 3 van mijn categorie zou eindigen”, aldus Boomaars. Volgens de winnares scheelde het een dag voor de bekendmaking met nummer 1 van haar categorie met ongeveer 30 stemmen. “Ik heb toen actie ondernomen en heb snel een eindsprint getrokken. Dat heeft gezorgd dat ik nu winnares ben van mijn eigen categorie.”

Boomaars is erg blij met haar prijs. “We gaan binnenkort met alle winnaars rond de tafel zitten om te praten over de trends voor 2015. Ook gaan we de 10 competenties bepalen om een meest succesvolle recruiter te zijn”, aldus de groepswinnares.