Afbeelding

Nominatie Breda Pluim: Palais lingerie

Economie

BREDAPLUIM - Hoe gastvrij is ondernemend Breda in de binnenstad? De Breda Pluim houdt horeca en retailers scherp door ze te verrassen met een bezoek door een Mystery Guest. De bevindingen komen elke zaterdag op BredaVandaag en gelden meteen als nominatie. De nominatie van deze week: Palais Lingerie.

In de Veemarktstraat is lingeriewinkel Palais Lingerie gevestigd. De zaak verkoopt niet alleen vrouwenlingerie maar ook pantoffels en vestjes en ander soort comfortkleding. Palais is redelijk overzichtelijk ingericht. Het rek met sale staat vooraan, goed ingespeeld op wat klanten willen.

Bij binnenkomst staat een medewerker om de klanten vriendelijk te begroeten en waar nodig te helpen. Een klant krijgt hier zeker geen opdringerig gevoel. Maar hoeft ook niet te aarzelen om te vragen om hulp. Achterin de winkel is de nieuwe collectie te vinden, mooi en duidelijk bij elkaar.

De winkel verkoopt vooral kwaliteitsmerken in alle maten. Vrouwen met grotere borsten kunnen hier ook goed terecht, met de frisse merken en kleuren kunnen zij hier ook een mooie bh vinden. Naast lingerie verkoopt de winkel ook body’s, badpakken en bikini’s.

De medewerkers zien er ervaren uit, het zijn geen jonge meisjes die dit als bijbaan hebben. Voor gericht advies moet de klant alleen even een medewerker aanspreken die er open voor staan om de klant te helpen met het zoeken van een juist bh. Goede hulp bij het vinden van een goede bh is erg belangrijk.

Over de Breda Pluim
De Breda Pluim is een initiatief van Retailplatform, Breda, Koninklijke Horeca Nederland, NHTV, gemeente Breda, Bredase VVV en BredaVandaag en heeft als doel ondernemend Breda te  stimuleren de bezoekers van onze stad en van de terrassen en winkels gastvrij te ontvangen. Namens de onafhankelijke Pluim-commissie bezoekt een deskundige anoniem winkels, horeca en instanties in de Bredase binnenstad. BredaVandaag plaatst wekelijks de bevindingen van de Mystery Guest. 23 maart 2015 volgt een verkiezing en gala en wordt uit de genomineerden de meest gastvrije ondernemer gekozen.

Like BredaPluim op Facebook