Afbeelding

Oud-premier Lubbers geeft lezing op Avans Hogeschool

Algemeen

BREDA - Oud-premier Ruud Lubbers geeft dinsdag 20 januari een lezing op Avans Hogeschool. De oud-premier geeft een presentatie over Earth Charter, een internationale verklaring met betrekking tot een meer rechtvaardige, duurzame en vreedzame wereldwijde gemeenschap.

Lubbers maakt zijn opwachting tijdens de Future Fields on Tour- bijeenkomst, een interactief platform waar docenten, studenten en het bedrijfsleven rondom marketing, ondernemerschap en retail management kennis en ervaringen kunnen delen.Het thema is ‘Circulaire Economie, de Kracht van het Duurzaam Ondernemen’

Naast Lubbers spreken ook voormalig zakenvrouw van het jaar Anne Marie Rakhorst, lector Marleen Janssen-Groesbeek van het Avans Expertisecentrum Sustainable Business en oud-voorzitter van het Internationaal Monetair Fonds Johan Witteveen.

Docenten, studenten en mensen uit het werkveld kunnen deelnemen aan het debat aan het eind van elke presentatie. De Future Fields on Tour start om 16.20 uur. Om 18.00 uur wordt het middagprogramma afgesloten met een borrel.

Het avondprogramma, de Earth Charter meeting met Ruub Lubbers, start om 19.00. De avond is afgelopen om 21.15 uur. Na een maaltijd kunnen gasten luisteren naar de sprekers die hun ervaringen uitwisselen over de waarden van duurzaamheid in het onderwijs.