Afbeelding
Kim Kuijpers

Man slaat op de vlucht na mishandeling

Politie mishandeling

BREDA - Een 25-jarige Tilburger die in een woning in Breda zijn ex-vriendin mishandelde is opgepakt. De man was na de mishandeling op de vlucht geslagen, maar kon dankzij de inzet van een diensthond op de Meerten Verhoffstraat worden ingerekend.

De politie kreeg op woensdagavond een melding van een mishandeling in een woning in de wijk Brabantpark. Toen agenten bij het pand aankwamen troffen ze de 18-jarige bewoonster en haar 51-jarige vader aan. De vrouw verklaarde door haar ex-vriend te zijn geschopt en geslagen. Haar vader werd door de verdachte bedreigd en huisraad werd door hem vernield. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling aan haar verwondingen.

Verschillende politieagenten zijn direct op zoek gegaan naar de 25-jarige verdachte. Hij zou mogelijk richting het station gevlucht zijn. Een diender kwam de man dankzij zijn diensthond op het spoor. De verdachte zat op de Meerten Verhoffstraat onder een auto verstopt en kon worden aangehouden. Hij is ingesloten.