foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Donderdag en vrijdag onderhoudswerkzaamheden in Baronielaan

Algemeen

BREDA - De gemeente sluit de Baronielaan op donderdag 26 en vrijdag 27 februari voor schoonmaak -en onderhoudswerkzaamheden. Autoverkeer in beide richtingen kan vanaf 07.00 uur tot 16.00 uur de Baronielaan niet in. De maatregel geldt voor de rijbaan en de parkeervakken. 

"De Baronielaan is een drukke straat met veel verkeer. Hierdoor is het schoonmaken van de stoep en goten erg moeilijk en het vuil hoopt zich op", stelt de gemeente in een bericht aan de bewoners. In de straat zijn ook verschillende verzakkingen en een beschadigde delen op het wegdek die verholpen worden. "Dit is alleen mogelijk als er geen auto’s rijden en geparkeerd zijn." De gemeente hoopt dan ook dat op de twee onderhoudsdagen een autovrije straat aan te treffen zodat er snel en efficiënt gewerkt kan worden.  

Donderdag 26 februari
Donderdag wordt er gewerkt van 07.00 uur tot 16.00 uur aan het deel tussen de ingang naar het Heilig Hartplein en de doorgang naar de Leistraat (ter hoogte van nummer 78a/79a). Op hetzelfde moment is het gedeelte tussen de Graaf Engelbertlaan en Chopinstraat afgesloten voor verkeer. De Baronielaan tussen Graaf Engelbertlaan en huisnummer 78a/79a blijven toegankelijk. Ook een deel tussen de Chopinstraat en Willen van Oranjelaag is open voor verkeer.

Vrijdag 27 februari
Op vrijdag wordt tussen 07.00 uur en 16.00 uur het resterende deel van de straat schoongemaakt. De Graaf Engelbertlaan, het gedeelte tussen 78a/79 en het gedeelte tussen de Chopinstraat en de Willem van Oranjelaan.