Een man is zwaargewond geraakt bij een aanval in de Cypresstraat.
Een man is zwaargewond geraakt bij een aanval in de Cypresstraat. Perry Roovers /SQ Vision

Slachtoffer (28) schietpartij Cypresstraat overleden

Politie

TUINZIGT - De man die vrijdagmiddag op straat door meerdere personen werd aangevallen is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 28-jarige Bredanaar. Dat heeft de politie vrijdagmiddag bekendgemaakt. 

Eerder  vrijdagmiddag hield de politie twee personen aan in verband met de schiet- en steekpartij in de Cypressstraat. De politie vermoedt dat meerdere personen betrokken zijn geweest bij de aanval op de man. Ook is in een woning aan de Pijnboomstraat in de middag politie geweest, omdat dit pand mogelijk in verband kan worden gebracht met het incident. Wat hun rol is en wat er verder in de woning gebeurd is is niet duidelijk. Wel zou de politie dit als het tweede plaats delict zien. Ook hier wordt uitgebreid onderzoek gedaan.

De man werd vrijdagmiddag rond 13.30 uur op straat aangevallen en beschoten. Op straat werd een bijl en een steekwapen gevonden. De man zou in een auto zijn beschoten. Ambulancemedewerkers hebben de man ter plaatse gereannimeerd.  Later werd hij zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij overleed aan zijn verwondingen.

De omgeving van de plaats delict waren vrijdagmiddag lange tijd afgesloten vanwege het onderzoek.