BredaVandaag heeft dinsdag 7 april een nieuwe krant voor Breda gelanceerd. Burgemeester Depla  ontving de voorpagina van het eerste nummer.
BredaVandaag heeft dinsdag 7 april een nieuwe krant voor Breda gelanceerd. Burgemeester Depla ontving de voorpagina van het eerste nummer. Perry Roovers

BredaVandaag Weekend op de deurmat in heel Breda (Video)

Economie

BREDA - Dit weekend is beter dan alle andere, want dit weekend ligt de allereerste BredaVandaag Weekend bij u in de bus. Dé krant voor Bredanaars die alles willen weten van de parel van het zuiden.

100% Bredaas
Een diepteinterview met trainer Ton Lokhoff tijdens een autorit naar Wolfsburg, de visie van burgemeester Paul Depla op zijn nieuwe baan, een analyse van Bredase evenementen en een overzicht van de grote evenementen. Het is een kleine greep uit de onderwerpen die in het nulnummer van BredaVandaag Weekend staan.

Afgelopen dinsdag presenteerde hoofdredacteur Wijnand Nijs van BredaVandaag alvast de voorpagina van de BredaVandaag Weekend. Hij zei toen dat hij er van overtuigd is dat er een behoefte is aan een echte lokale kwaliteitskrant met 100% Bredase verhalen. “BredaVandaag.nl heeft bewezen dat er behoefte is aan nieuws uit de eigen buurt, deze behoefte gaan we nu ook invulling geven op papier.”

BredaVandaag blijft natuurlijk ook online het nieuws verslaan. “Dat snelle nieuws blijven we doen. Nieuws dat via Facebook, Twitter of onze WhatsApp Alerts tussendoor wordt geconsumeerd via telefoon of tablet. Lekkere hapjes voor tussendoor. Snel, kort en actueel. Het weekend, is tegen betaling, voor de achtergronden. Verhalen die meer tijd kosten en dus ook meer geld”, aldus Nijs.

Ophaalpunten
Mocht u geen BredaVandaag Weekend thuis hebben ontvangen, of buiten Breda wonen. Hieronder staan de locaties waar het nulnummer van BredaVandaag Weekend gratis is op te halen:
Wout (Lange Brugstraat), Van Kemenade en Hollaers (Ginneken en Haagse Beemden), Libris Boekhandel Buitelaar, De Vrije Boekhandel, Jumbo Foodmarkt, VVV (Willemstraat en Grote Markt), Stadskantoor, Cigo (Hoge Vucht), Zjim (Ulvenhout), MOTI, Boekhandel Bronkhorst (Prinsenbeek) en Primera Prinsenbeek.

En te lezen bij:
Café De Bommel, Café De Beyerd,  Oncle Jean, Koffie bij Teun, Dames Pellens, KoffieTenTje, Bij Kaatje.

Doe jij met ons mee?
Meld je aan als medeoprichter via www.bredavandaag.nl/ikdoemee

Bekijk ook het straatinterview met hoofdredacteur Wijnand Nijs bij BredaNu.