Afbeelding
Twitter.com/breda

Chasséveld al golvende oranje massa (foto)

Cultuur 538Koningsdag

CENTRUM - De eerste vrolijke beats schallen over het Chasséveld. Het eerste uur van 538Koningsdag zit er net op. 

 Sharon Doorson, Kenny B,  Robin Schulz,  Handsome Poets en Gers Pardoel trapten het feestje dit jaar af. Een reeks aan vaderlandse artiesten volgt nog. De complete line-up van 538 Koningsdag brengt onder meer om 19.00 uur een uur Hardwell, als hoofdact van dit jaar. Het uitverkocht feest op het Chasséveld duurt nog tot 22.00 uur maandagavond.

Ook in andere delen van de Bredase binnenstad is het oranje wat de klok slaat. In het Valkenberg de traditionele vrijmarkt voor kinderen, op Havermarkt, Kerkplein en Grote Markt muziek voor diegenen die geen kaartje voor 538 hadden weten te bemachtigen of wie gewoon zin had in een binnenstedelijk feestje. Ook elders in de stad vrijmarkten en oranjefeestjes.

Het weer zit mee. Het is overwegend zonnig, maar wel wat fris, zeker als de zon verdwijnt achter de wolken. Ook in de avond koelt het af.

Foto's van Koningsdag Breda? App ze naar ons! 

Hoe?

  1. Voeg nummer 06-29347280  toe aan de lijst van contactpersonen in WhatsApp
  2. Stuur een SMS met als tekst BREDAV AAN naar 3669
  3. Je ontvangt een gratis SMS met de instructie om ons nummer aan je contactpersonen toe te voegen, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Dit is belangrijk! Voor afmelden stuur een sms met de tekst BREDAV UIT naar 3669.