Breda Barst 2010 trapte af onder een mooie herfstzon. foto Erik Eggens
Breda Barst 2010 trapte af onder een mooie herfstzon. foto Erik Eggens

Eerste namen bekend van Breda Barst 2015

Cultuur

BREDA - De eerste namen van de artiesten die zullen optreden tijdens Breda Barst 2015 zijn bekend. Onder andere Fiction Plane, Pauw en Navarone komen dit jaar naar park Valkenberg. Het gratis muziekfestival is dit jaar extra speciaal vanwege het 20-jarige jubileum.

Andere artiesten die op de verjaardag van Breda Barst komen zijn Audio Adam, My Baby, The Delta Saints, The Cool Quest en Lucas Hamming, finalist van de Beste Singer-Songwriter van Nederland 2013.

Het festival geeft ruimte aan zowel bekende bands als talent van lokale bodem. Naast muziek is er nog veel meer te beleven op Breda Barst. Zo zijn er theatervoorstellingen, een markt en een wordt ook de inwendige mens verwend met een gevarieerd aanbod aan eten.

Breda Barst wordt mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers en is voor een gedeelte afhankelijk van giften. Vorig jaar ging het festival bijna niet door vanwege een tegenvallende crowdfundcampagne. Na een noodoproep van de organisatie werd de inzamelactie alsnog een succes.

Breda Barst 2015 wordt gehouden op 19 en 20 september in Park Valkenberg. Toegang is gratis.

Bekijk ook de vier fotoalbums van Breda Barst in 2014.
Breda Barst 2014 zaterdag.
Breda Barst 2014 zondag.
Breda Barst 2014 Jett Rebel.
Breda Barst 2014 Therapy?.