Een auto met een Belgisch kenteken is 5 mei rond drie uur 's nachts over de kop gegaan. Daarbij raakten meerdere personen gewond.
Een auto met een Belgisch kenteken is 5 mei rond drie uur 's nachts over de kop gegaan. Daarbij raakten meerdere personen gewond. Marcel van Dorst/SQ Vision

Assistentie traumaheli bij ongeval met ernstig gewonde op A27 (foto's)

Politie Ongeval A27

BREDA - Tenminste een inzittende van een auto met een Belgisch kenteken is in de nacht van maandag op dinsdag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de A27. Het gaat om een kind van ongeveer anderhalf jaar oud.

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto rond 03.00 uur bij van Bavel net voor de afslag richting de A58 van de weg. De auto vloog uit de bocht,  raakte de vangrail geraakt en vloog verschhillende keren over de kop.

Voor hulp aan de vijf inzittenden, drie kinderen en twee volwassenen, kwamen drie ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Het ernstig verwonde kind van ongeveer anderhalf werd met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee kinderen raakten eveneens gewond. De ernst van hun verwondingen is onbekend.

De politie sloot de weg af voor het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, waarbij geen andere weggebruikers zouden zijn betrokken.