Twee gewonden, drie arrestaties bij een vechtpartij aan het Koolpad.
Twee gewonden, drie arrestaties bij een vechtpartij aan het Koolpad. Perry Roovers/SQ Vision

Update: Twee gewonden bij vechtpartij Koolpad, drie arrestaties

Politie vechtpartij

BAVEL - Bij een vechtpartij aan het Koolpad zijn vrijdagavond twee politieagenten gewond geraakt. Dat gebeurde rond tien uur. De agenten kwamen af op een vechtpartij waarbij onder meer een vader en twee zonen betrokken waren. 

De vader en zijn zonen werden aangehouden. De agenten zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Wat hun verwondingen zijn, is onduidelijk. Mogelijk dat een van de agenten een hersenschudding heeft opgelopen. Hoeveel mensen bij de vechtpartij betrokken waren is onduidelijk. Volgens de politie zijn er geen wapens bij betrokken geweest en bleef het gevecht bij slaan en schoppen. 

De vechtpartij ging volgens de politie om de ondertoezichtstelling van twee kinderen. In eerste instantie kwamen twee agenten ter plaatse om dit te realiseren, geeft de woordvoerder van de politie aan. "Maar toen de ouders doorkregen wat er aan de hand was, liep het al vrij snel uit de hand. Daarop hebben de agenten om assistentie gevraagd."

Vervolgens kwamen meerdere voertuigen op de melding af. "Daarna was het snel onder controle." De politie moest pepperspray gebruiken om de situatie onder controle te krijgen."