Ingang winkelcentrum Hoge Vucht.
Ingang winkelcentrum Hoge Vucht. Wijnand Nijs

Aldi Hoge Vucht groter, komst Domino's Pizza naar winkelcentrum

Economie

HOGE VUCHT - De Aldi in Winkelcentrum Hoge Vucht gaat uitbreiden. De winkel groeit met ongeveer 350 vierkante meter naar bijna 1400 vierkante meter. Daarnaast heeft eigenaar a.s.r. vastgoed vermogensbeheer ruimte verhuurd aan Domino’s Pizza.

Domino's Pizza huurt circa 125 m² winkelruimte. Het is nog niet bekend wanneer de grotere Aldi in gebruik wordt genomen en wanneer de Pizza-berzorgers open gaan, aldus een woordvoerder van de verhuurder. Beide bedrijven zijn al wel aan de slag met inrichting van de panden.

Het winkelcentrum is nu voor circa 98% verhuurd, aldus asr vastgoed vermogensbeheer. Winkelcentrum Hoge Vucht biedt onderdak aan meer dan 60 winkels, inclusief horeca en drie grote supermarkten. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m².

Het winkelcentrum onderging afgelopen jaar een kleine upgrade. Zo werd het gesloten tentdak boven het plein vervangen door een open constructie. Die verbetering werd niet door iedereen gezien. Inmiddels heeft de eigenaar in overleg met de winkeleigenaren besloten dat het dak in oktober wordt dichtgemaakt. Dat gebeurt door verticale lamellen of horizontale louvres op te hangen. In de winter kunnen deze afgesloten worden en in de zomer opgezet worden.

Ook de inrichting van het plein wordt aangepakt. De winkeliers hebben aangegeven dat de inrichting flexibel moet zijn, en dat er meer groen en meer licht mag komen.