NAC speelt met 1-1 gelijk tegen Excelsior. Deze wedstrijd betekende voor Jelle ten Rouwelaar een record: 205 wedstrijden achtereen in de eredivisie.
NAC speelt met 1-1 gelijk tegen Excelsior. Deze wedstrijd betekende voor Jelle ten Rouwelaar een record: 205 wedstrijden achtereen in de eredivisie. Peter Visser

Luis Pedro da Silva Feirreira eerste aanwinst voor NAC

NAC

BREDA - NAC heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. De club laat op de website weten dat Luis Pedro da Silva Ferreira transfervrij overkomt van FC Emmen. Trainer Robert Maaskant is blij met zijn nieuwe verdediger. “De afgelopen jaren heeft hij bij FC Emmen een prima ontwikkeling doorgemaakt en is hij een volwaardige en sterke verdediger geworden.”

Luis Pedro da Silva Ferreira doorliep de jeugdopleiding bij FC Groningen, maar kwam daar niet verder dan vier optredens in de hoofdmacht. In de afgelopen twee jaar speelde hij 72 wedstrijden voor het eerste van FC Emmen. Maaskant: “Luis gold altijd als een groot talent in de jeugdopleiding bij Groningen. Hij past met zijn manier van spelen uitstekend bij NAC en ik ben blij dat hij er daarom voor heeft gekozen om dit avontuur met ons aan te gaan.”

Zelf is de kersverse NAC-speler ook erg blij met zijn nieuwe club. Op NAC.nl laat hij weten dat hij gelijk een goed gevoel had bij de Bredase club. “Het vertrouwen dat de technische staf in mij heeft, is erg belangrijk voor me. Mijn ambitie dit seizoen is heel simpel: ik wil met NAC terugkeren naar de Eredivisie.”