Afbeelding

Twee Anna’s geboren in St. Annastraat Breda

Algemeen

BREDA - In de St. Annastraat zijn afgelopen week twee meisjes met de naam Anna geboren. De kersverse ouders, Saskia den Dekker en man Job Timmermans van Café Couture Vintage en Roger Merlin Meijer en zijn vrouw Mirjam van den Berg van Bunker Tattoo, hebben hun bedrijf allebei gevestigd in de St. Annastraat.

Als verrassing hebben de ondernemers in de St. Annastraat ervoor gekozen geen geboortekaartjes te sturen, maar beide kinderen welkom te heten door het ophangen van een banner met daarop de tekst ‘Welkom Anna & Anna’. Daaraan hangen vier grote roze balonnen. Volgens Saskia den Dekker was de versiering een erg leuke verrassing.

Saskia van Café Couture Vintige reageert op de geboorte en naamkeuze van de twee Anna’s: “Het is puur toevallig. Wel wisten we van elkaar dat als we een meisje zouden krijgen, deze Anna zou gaan heten. Bij mij vanwege mijn winkel in de St. Annastraat en ook omdat het mijn derde doopnaam is.” Volgens Bunker Tattoo-eigenaar Roger Merlin Meijer kwam de naam Anna al ter sprake tijdens de eerste date met zijn vrouw Mirjam. "Haar tweede naam is Anna en ook Mirjams moeder heet zo. Het was al meteen duidelijk dat als we ooit een dochter zouden krijgen deze ook Anna zou gaan heten." 

Zowel Saskia als Mirjam wisten vooraf niet of het een jongen of meisje zou worden. De twee ondernemers uit de St. Annastraat waren ongeveer een week na elkaar uitgerekend.